Valikko Sulje

Mallisto

#1. ”Siperian Hummeri”

Lada Niva 1600, aito ja alkuperäinen, vuosimallia 1984. Tämän maastoauton rattiin hyppääminen nostaa taatusti sykettä. Jännitystä on luvassa, mutta hetken päästä ajat jo hymyssä suin. Ajotuntuma on rouhea. Reissun jälkeen tiedät ajaneesi Siperian Hummeria.

#2. ”Ministeri”

Lada, mallinumero 6. Tämä musta harvinaisuus tarjoaa sulavan ja arvokkaan kyydin niin arkeen kuin juhlaan. Saatat jopa unohtaa, että istut Ladassa. Tämä on nimittäin edustusauto isolla E:llä. Sopii kaikista vaativimpiinkin arvokuljetuksiin!

#3. ”Kanttilamppu”

Lada 1300S on rehellinen rauta Idästä. Tätä autoa on oikein mukava ajaa, eikä kyydissäkään ole tylsää! Tummanruskea nahkasisusta luo tunnelmaa ja kylmille keleille tarjoamme lampaantaljan penkinlämmittimeksi. Lisävarusteina, mutta samaan rahaan, suksiboksi ja matkaradio. On kyllä nätti peli.

#4. ”Nappisilmä”

Tämä vaaleansininen kaunotar on Lada 1200S vuosimallia 1982. Kyyti vie taatusti ajassa taaksepäin ja arki unohtuu. Virittäydy tunnelmaan, testaa ja nauti! Hymytakuu.


#5. ”Deluxe”

Vaativalle varusteltu Lada 1600SL on Lujaa Lada Laatua ja liikkuu paikasta toiseen tarvittaessa ripeästikin. Varustelutasossa ei ole tingitty eikä tätä mallia turhaan tunneta nimellä De Luxe. Tule testaamaan kuinka pehmeä Ladan penkki on parhaimmillaan.


#6. ”Boss”

Tämä ensimmäisen sukupolven Lada Niva kuului alunperin kolhoosin johtajalle. Johtaja piti autostaan huolta. Jatkuva neliveto, musta (keino)nahkasisusta, maastonvihreä väri ja CD-soitin (vakiona Doors:n levy). Emme liioittele sanoessamme, että kyseessä on päällikkötason maasturi.

#7. ”Kopeekka”

Kauniisti entisöity Lada 1200 alkuperäismalli vuosimallia 1976. Ehdottomasti mallistomme premium luokkaa ja sopii loistavasti erikoistilaisuuksiin; nostalgiselle päiväretkelle tai vaikkapa Hääautoksi!


#8. ”Troikka”

Lämpimät terveiset Volgan autotehtaalta! Premium kategorian klassikkoauto vuodelta 1974, mallinumeroltaan 2103. Tätä Ladan 1500 mallia näkee nykyään yhä harvemmin liikenteessä. Siperian Hummeri Oy:n vanhin auto tarjolla tastingiin lähialuematkailuun max. 100km säteelle toimipisteestämme. Nopeusrajoitus max 80km/h. Erikoisuutena alkuperäinen neuvostoradio ajanmukaisilla taajuuksilla.

#9. ”4×4”

Urbaani legenda. Ladan 4×4 maastoauto on 20 vuotta uudempi kuin Siperian Hummeri, mutta eroa ei juuri huomaa. Koe vahvat eräfiilikset kaupungin sykkeessä! Toimii erinomaisesti kun haluat jotain hieman normaalista poikkeavaa.

#10. SKIF M2

Neuvostovalmisteinen SKIF telttaperävaunu lyhyelle retkelle tai pidemmälle lomamatkalle. Kevyt ja helppo vetää minkä tahansa peräkoukullisen auton perässä. Aivan loistava neuvostokeksintö! Koe maittavat ja nostalgiset yöunet tässä ”kahden huoneen” kompaktissa retkivaunussa. Muunneltavissa myös kahden tuplasängyn versioksi. Opastamme kasaamisessa ja käytössä, se ei ole vaikeaa!

Länsiautot

Mercedes-Benz W124

Johtotähti vuosimallia 1986. 200 Diesel automaattivaihteilla. Ajettu vasta 470tkm.


Saab 900

Made in Finland. Nostalgiaa Uudenmaan autotehtaalta. Vuonna 1984 valmistunut kaunis Saab kahden litran bensakoneella.

Fiesta

Ford Fiesta 1,4 litran koneella. Pieni ja näppärä cityauto vuosimallia 1989. Taloudellinen vaihtoehto!